WEBINAR: LesLinq 2.0

Meld je aan voor het webinar van woensdag 7 september

Sneller, beter en completer! Maak kennis met de vernieuwde LesLinq. Ervaar hoe je in een handomdraai interactieve content voor e-learnings kunt ontwikkelen. Leer meer over de nieuwe functies en verbeteringen en schrijf je snel in voor het webinar.

Vernieuwde functies en verbeteringen

Leer hoe de nieuwste platformupdate en de functie-uitbreidingen van LesLinq 2.0 je helpen bij het maken van effectieve eLearnings en andere interactieve content. Onze Content Creation Specialist Chris Hof leidt je rond in LesLinq 2.0 en vertelt je alle ins en outs over de nieuwe functies en verbeteringen.

Bij LesLinq doen we er alles aan om je een tool te bieden die altijd beter wordt. Ervaar hoe je LesLinq 2.0 kunt gebruiken als tool om sprankelende content voor eLearning te creëren.

Tijdens het webinar leer je meer over:

  • De verbeterde gebruikersinterface
  • Het nieuwe Uploads, Elementen, Tekst en Project Hulpmiddelen Paneel
  • De nieuwe animatie en tijdlijn engine
  • De verbeterde manier om een project te delen
  • En nog veel meer!

Datum

7 september: 14:00 – 15:00

Ben je verhinderd op deze dag of  heb je liever een 1-op-1 virtual tour? Plan dan nu een gratis demo in met Chris Hof. Na deze demo heb je een goede indruk van LesLinq en de mogelijkheden die de tool biedt om je eigen sparkling interactive content te maken.

Het webinar wordt gegeven door Chris Hof, Content Creation Specialist van LesLinq.

Chris Hof

Chris Hof

Content Creation Specialist

De afgelopen maanden hebben wij ruim de tijd genomen om te luisteren naar wensen uit de markt. Deze hebben we vertaald naar nieuwe en verbeterde functionaliteit in LesLinq. Ik ben super enthousiast over de verbeterde versie en vertel je er graag meer over tijdens het webinar. Leuk als jij er ook bij bent!