E-learning voor Maritiem en Industrie

Voor bedrijven in de maritieme sector en productiebedrijven is het waarborgen van de veiligheid van werknemers een belangrijke uitdaging. Digitaal leren speelt daarbij een belangrijke rol. E-learning is ideaal om de kennis van werknemers up-to-date te houden, te zorgen voor een veilige en duurzame werkomgeving en om werknemers op afstand betrokken te houden bij het bedrijf.

LesLinq is hét platform voor productiebedrijven en bedrijven in de maritieme sector voor het maken van effectieve e-learnings.

Maak digitaal leren toegankelijk en effectief

LesLinq helpt productiebedrijven en bedrijven in de maritieme sector om e-learning in te zetten en de effectiviteit van digitaal leren te verhogen. 

Veiligheid

Met LesLinq verhoog je het veiligheidsbewustzijn van werknemers door de veiligheidstraining interactief en boeiend te maken. Geef werknemers op een laagdrempelige manier toegang tot de belangrijkste kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om hun werk veilig uit te voeren.

Compliance en certificering

Om de veiligheid van medewerkers te waarborgen hebben productiebedrijven en bedrijven in de maritieme sector te maken met strenge regelgeving. Certificering en naleving van specifieke normen zijn dan vaak vereist. In LesLinq maak je laagdrempelige compliance trainingen. Indien gewenst kan je hier certificering aan koppelen.

Toegankelijk voor divers personeel

Wanneer je te maken met een divers personeelsbestand, met mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten, is het belangrijk dat de e-learning voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk is. LesLinq biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld door gebruik van weinig tekst, veel beeld en text-to-speech technology.

Taalbarrières verwijderen

In een internationale werkomgeving kunnen taalbarrières een probleem vormen bij digtaal leren. LesLinq biedt meertalige ondersteuning en text-to-speech technologie zodat alle medewerkers de inhoud kunnen begrijpen.

Betrokkenheid verhogen

In een sector waar werknemers vaak onderweg zijn of op afgelegen locaties werken, is  het belangrijk om medewerkers gemotiveerd en betrokken. Dat kan met LesLinq. Door de laagdrempelige distributiemogelijkheden bereik je eenvoudig iedereen in het veld.

Eenvoudig up-to-date houden

Wanneer regelgevingen en procedures snel veranderen, kan het up-to-date houden van de lesstof een voortdurende uitdaging zijn. In LesLinq is het up-to-date houden van e-learningmodules eenvoudig en blijft de lesstof relevant.

Digitaal leren voor Maritiem en Industrie

LesLinq is zeer geschikt voor het maken van onder meer de volgende e-learnings of microlearnings:

Veiligheidsinstructie

Verhoog het veiligheidsbewustzijn van werknemers met interactieve veiligheidstrainingen

Poortinstructie

Maak bezoekers en nieuwe medewerkers op een leuke manier bewust van veiligheid in de organisatie

Compliance training

Zorg dat werknemers op de hoogte zijn van de meest actuele regelgeving om hun werk veilig uit te voeren

Toolbox

Maak werknemers bewust van de mogelijke risico’s op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu via een digitale Toolbox

Is LesLinq geschikt voor jou? Laten we het uitzoeken!

Graag geven wij je een vrijblijvende (online) rondleiding door LesLinq. Zonder enige verplichting. Laten we kijken naar je wensen op het gebied van microlearning en zien of LesLinq de juiste oplossing voor je is.

Stuur mij een voorbeeld!

Benieuwd hoe een LesLinq microlearning er in de praktijk uitziet? Ontvang een gratis voorbeeld en ervaar de kracht van distributie via e-mail en sms.