Testimonials

“Al binnen 1 uur maakte ik zonder voorkennis mijn eerste asset”

Gedurende een pilot van 3 maanden hebben meerdere Contentontwikkelaars Beeld van ThiemeMeulenhoff volop met LesLinq geëxperimenteerd. Hierbij werden 2 hoofdvragen beantwoord:

  • Levert LesLinq ons snel goede en inhoudelijke interactieve assets op die we direct kunnen gebruiken?
  • Kunnen we dit technisch goed implementeren?

Tijdens de pilotfase werden assets gemaakt voor biologie (10voorBiologie), natuurkunde (Newton), MIXED vmbo beroepsgericht en geschiedenis (Feniks). LesLinq voldeed goed aan beide verwachtingen. Bij de eerste test lukte het me al om binnen 1 uur, zonder voorkennis, mijn eerste asset te maken. Zo logisch zit LesLinq in elkaar!

Bij geschiedenis blijkt dat het interpreteren van bronnen voor veel leerlingen in de praktijk lastig is. Als test hebben we in LesLinq op een hele mooie manier een schilderij interactief gemaakt. Dit hebben we aan een aantal docenten laten zien. Dat was een schot in de roos. Ook zij waren heel enthousiast.

We zien dat interactieve assets toegevoegde waarde hebben. Voor ons is het belangrijk dat leerlingen meer interesse krijgen voor het onderwerp doordat ze zelf klikken en informatie halen. LesLinq biedt ons de mogelijkheid om winst te behalen bij het maken van interactieve assets. Assets kunnen goed en snel worden gemaakt en LesLinq biedt veel mogelijkheden. Docenten zijn heel enthousiast. Ook de technische implementatie verliep goed. Voor ons waren er geen drempels meer om met LesLinq aan de slag te gaan.

Gabriëlle Putuhena

Contentontwikkelaar Beeld, ThiemeMeulenhoff

“What you see is what you get”

LesLinq gebruik ik voor het creëren van lessen en instructies voor onze medewerkers van AB Midden Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld een e-learning gemaakt over discriminatie. Tijdens de les word je door verschillende stappen geleid met video’s, afbeeldingen, tekst en quizvragen met feedback.

LesLinq is prettig om mee te werken. Het werkt makkelijk met drag & drop en what you see is what you get. Wat ik ook fijn vind, is dat zelfs na het versturen van de link, aanpassingen nog steeds worden meegenomen. Zo krijgt iedereen altijd de laatste versie te zien. Dat is echt een plus. En ook belangrijk voor ons: we kunnen zien of de LesLinq geopend is.

Ik krijg goede reacties van collega’s op de lessen in leslinq, ze vinden het interessant en kunnen er hun aandacht goed bijhouden! Ik ben zeker van plan om nog meer te maken met LesLinq.

Gwendolin van der Krogt

KAM Coördinator, AB Midden Nederland

“Een handige en waardevolle tool”

Met mijn team verzorg ik begeleiding bij e-learning trajecten: techniek, didactiek, interactie en ‘gewoon gave’ online modules. Het liefst ontzorg ik organisaties in het bouwen van deze modules. Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste ’tool’ om onze digitale modules toegankelijk te maken. Wij werkten al met Procademy als LMS en gebruiken Leslinq nu als auteurstool.

LesLinq bewees al direct meerwaarde. Met LesLinq kunnen mijn trainees nu zelf interactieve presentaties, lesmateriaal en modules maken en fancy content toevoegen aan hun e-learnings. LesLinq bevat veel functionaliteiten en is eenvoudig in gebruik. Kortom een handige en waardevolle tool!

Ivo Wouters

Educademy.nl