Testimonials

“What you see is what you get”

LesLinq gebruik ik voor het creëren van lessen en instructies voor onze medewerkers van AB Midden Nederland. Zo hebben we bijvoorbeeld een e-learning gemaakt over discriminatie. Tijdens de les word je door verschillende stappen geleid met video’s, afbeeldingen, tekst en quizvragen met feedback.

LesLinq is prettig om mee te werken. Het werkt makkelijk met drag & drop en what you see is what you get. Wat ik ook fijn vind, is dat zelfs na het versturen van de link, aanpassingen nog steeds worden meegenomen. Zo krijgt iedereen altijd de laatste versie te zien. Dat is echt een plus. En ook belangrijk voor ons: we kunnen zien of de LesLinq geopend is.

Ik krijg goede reacties van collega’s op de lessen in leslinq, ze vinden het interessant en kunnen er hun aandacht goed bijhouden! Ik ben zeker van plan om nog meer te maken met LesLinq.

Gwendolin van der Krogt

KAM Coördinator, AB Midden Nederland

“Een handige en waardevolle tool”

Met mijn team verzorg ik begeleiding bij e-learning trajecten: techniek, didactiek, interactie en ‘gewoon gave’ online modules. Het liefst ontzorg ik organisaties in het bouwen van deze modules. Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste ‘tool’ om onze digitale modules toegankelijk te maken. Wij werkten al met Procademy als LMS en gebruiken Leslinq nu als auteurstool.

LesLinq bewees al direct meerwaarde. Met LesLinq kunnen mijn trainees nu zelf interactieve presentaties, lesmateriaal en modules maken en fancy content toevoegen aan hun e-learnings. LesLinq bevat veel functionaliteiten en is eenvoudig in gebruik. Kortom een handige en waardevolle tool!

Ivo Wouters

Educademy.nl