Ontdek de diversiteit van leren met LesLinq

Leren vormt het fundament van groei en succes, vooral binnen een professionele omgeving. Maar welke leervorm past nu het beste bij jouw doelen en de behoeften van je medewerkers? LesLinq biedt een veelzijdige oplossing die zich aanpast aan verschillende pedagogische en didactische doelen, waardoor het leren efficiënt en doeltreffend wordt.

E-learning

Met LesLinq is het creëren van boeiende e-learning modules eenvoudig. Of het nu gaat om onboarding-training, compliance-cursussen of diepgaande vakgerichte kennis, LesLinq maakt het mogelijk om de informatie op een gestructureerde en aantrekkelijke manier te presenteren.

Microlearning

Kleine brokjes informatie, grootse impact. LesLinq stelt je in staat om krachtige microlearnings te ontwikkelen die snel en gemakkelijk kunnen worden geconsumeerd. Ideaal voor het overbrengen van specifieke kennis of het aanpakken van directe uitdagingen.

Begeleide zelfstudie

Stimuleer zelfgestuurd leren met LesLinq. Medewerkers kunnen op hun eigen tempo door de lesstof gaan, waarbij ze de vrijheid hebben om te kiezen wanneer en waar ze leren. Begeleide zelfstudie bevordert autonomie en flexibiliteit.

Blended learning

Combineer het beste van beide werelden door traditioneel leren te integreren met digitale leermiddelen. LesLinq ondersteunt blended learning door een naadloze ervaring te bieden, zowel online als offline.

Klassikale training (op locatie)

Het activeren van voorkennis is een van de twaalf bouwstenen voor effectieve didactiek

Voor situaties waarin persoonlijke interactie cruciaal is, biedt LesLinq ondersteuning voor traditionele klassikale trainingen op locatie. Stel interactieve content samen die deel uitmaakt van een boeiende, persoonlijke leerervaring.

Online klassikale training

Breng het klaslokaal naar het digitale domein. LesLinq faciliteert online klassikale trainingen, waardoor deelnemers van overal kunnen deelnemen en samenwerken, ongeacht hun fysieke locatie.

LesLinq, voor alle leervormen

Ontdek hoe je met ons platform het leren binnen jouw organisatie naar nieuwe hoogten kunt tillen. Maak kennis met de kracht van flexibel, boeiend en doeltreffend leren.

 

Is LesLinq geschikt voor jou? Laten we erachter komen!

Hoi, ik ben Chris Hof. Ik geef je graag een vrijblijvende (online) rondleiding door LesLinq. Zonder enige verplichting. Laten we kijken naar je wensen en zien of LesLinq de juiste oplossing voor je is.

Stuur mij een voorbeeld!

Benieuwd hoe een LesLinq microlearning er in de praktijk uitziet? Ontvang een gratis voorbeeld en ervaar de kracht van distributie via e-mail en sms.