We zijn er trots op dat we weer een aantal nieuwe functies hebben toegevoegd aan LesLinq. Verder is het goed om te weten dat er weer 2 nieuwe MasterClasses gepland staan: op donderdag 25 februari en op donderdag 11 maart. Je leest er hieronder meer over.

Nieuwe functies in LesLinq

Nieuw: Interactive sets

Met de nieuwe Interactive Sets functie sla je verschillende elementen (zoals afbeeldingen, buttons, audio’s, video’s, etc) inclusief de toegevoegde interactiviteit op als set. Je kunt een Interactive Set hergebruiken in meerdere projecten. Dit betekent dat je een interactief element (zoals een mooi geanimeerde button) slechts één keer ontwikkelt en eindeloos kunt hergebruiken in al je projecten. Superhandig!

Projecten opslaan als template

Wil je een bestaand project hergebruiken? Ook dat kan in LesLinq. Je kunt namelijk een project als template opslaan. Dit doe je eenvoudig vanuit het dashboard. Bij elk project in het dashboard vind je nu de knop ‘Save as template’.

Invoegen afbeeldingen nog eenvoudiger

Afbeeldingen in het canvas plaatsen is nog eenvoudger geworden met ctrl-c / ctrl-v functie. Ook de user interface voor het toevoegen van afbeeldingen uit de bibliotheek is vereenvoudigd.

Vragen over deze functies?

Specifieke wensen voor ons development team? Neem contact op met Chris Hof per e-mail of bel 0618 134501. Direct aan de slag? Klik hier om in te loggen op LesLinq.