De laatste weken heeft ons development team zich met veel enthousiasme gestort op het toevoegen van nieuwe functionaliteiten aan LesLinq. Dit keer hebben we ons vooral gericht op het toevoegen van afbeeldingen. 

 

Nieuw in LesLinq

 

 

Adobe Illustrator bestanden importeren

Het is vanaf nu mogelijk om Adobe Illustrator (.ai) bestanden te importeren in LesLinq. Dit werkt net zoals het importeren van andere afbeeldingen. Sleep het Image icoon naar je canvas of dubbelklik er op. Klik vervolgens op ‘Upload AI file’. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en de afbeeling wordt aan je canvas toegevoegd. Een geweldige functie die nóg meer flexibiliteit in je design biedt!

 

Eenvoudig meerdere afbeedingen tegelijk uploaden

In onze vorige update vertelden we je al over het toevoegen van afbeeldingen via de ctrl-c / ctrl-v functie. Vanaf nu is het mogelijk om meerdere afbeeldingen tegelijk te uploaden. Dit werkt eenvoudig. Klik op het Image icoon, dan op ‘Upload Images’. Sleep nu de gewenste afbeeldingen naar het venster. Met deze vernieuwde functie kan je nóg sneller van start met het maken van interactief lesmateriaal.

Vragen over deze functies?

Specifieke wensen voor ons development team? Neem contact op met Chris Hof per e-mail of bel 0618 134501. Direct aan de slag? Klik hier om in te loggen op LesLinq.