Learners toevoegen voor distributie

Voordat je een project kan distribueren, moet je learners toevoegen. Learners zijn de personen aan je wie het project wilt toesturen.

Om learners toe te voegen, ga je links in je scherm op ‘My Data’. Rechtsonder zie je de knop ‘Create User’. Hier klik je op.

Hier vul je de gegevens van de learner in. Let op: als je het project via e-mail en/of sms wilt delen, moet je zorgen dat het telefoonnummer en/of het mailadres ingevuld zijn.

Als de gegevens zijn ingevuld, klik je op ‘Add’. De persoon staat nu tussen de lijst users.

Nu kan je het project delen via e-mail, sms, een link of een QR-code.