MEEDENKEN MET LESLINQ?

LesLinq zoekt jouw hulp!

Onze oplossing voor les geven op afstand willen we nu nog makkelijker maken! Hiervoor zoeken we jou!

Waar gaat het over?

Wij hebben DE tool ontwikkeld om interactieve lessen online te maken, te delen en te monitoren. Deze tool hebben we nu in bèta. Dat betekent zoveel als: het werkt maar kan echt nog wel beter. Om onze tool beter te krijgen en het daarmee nog makkelijk te maken om onderwijs op afstand te geven, zoeken wij 20 gebruikers die samen met ons willen meedenken over de functionaliteit en bruikbaarheid van LesLinq.

Waar zijn we precies naar op zoek?

Je bent docent op het VO, MBO of HBO en hebt affiniteit met video, audio en interactieve media. Je gebruikt deze content ook in je huidige lesmateriaal. Je wilt meer dan alleen de lesmethode volgen en zoekt steeds naar manieren om je lessen te verrijken met leuke, aantrekkelijke content. Bovendien vind je het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan het onderwijs van de toekomst.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de unieke mogelijkheid om input te geven op onze tool en daarmee LesLinq verder vorm te geven. Natuurlijk krijg je toegang tot ons systeem. Daarnaast krijg je hulp en uitgebreide uitleg bij de ontwikkeling van je eerste les in LesLinq. Dit alles is uiteraard kosteloos.

Wat vragen we van je?

We vragen een investering van je tijd, feedback en ideeën. We willen dat je LesLinq daadwerkelijk gebruikt voor een bepaalde periode en dat je je feedback en suggesties voor verbetering met ons deelt. Wij gaan vervolgens met je feedback aan de slag om LesLinq nog beter te maken!

Interesse?

Leuk! Laat hieronder je gegevens achter, dan nemen wij snel contact met je op. Vragen? Bel met Chris Hof: 0618 134501.

Ja, ik wil meedenker worden!

Niveau opleiding waar je doceert